Vacature

Coupeuse

HuN Design Fashion House zoekt een coupeuse/naaister

Wij zoeken een enthousiaste coupeuse/naaister met passie voor het vak.

De coupeuse/naaister bij HuN Design is een vak-idioot die alles weet (of wil gaan leren) van kleding maken. Je bent graag in de weer met naaimachine en schaar om de mooiste kledingstukken te maken. Daarnaast heb je passie voor stoffen, mode en ben je creatief. Herken je jezelf in dit profiel dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Je wordt betrokken bij het gehele proces van ontwerpen, patroontekenen, samples maken tot en met de productie van de gehele collectie. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met het gehele team. Je werkt met veel verschillende soorten stoffen en materialen en aan meerdere collecties van kinderkleding, dameskleding tot herenkleding.

Wie ben jij?
• Je hebt veel kennis en ervaring als coupeuse/naaister
• Je bent creatief en kunt zelfstandig werken
• Je bent stressbestendig en hebt oog voor detail
• Je kunt zelfstandig patronen maken, samples maken en productie draaien
• Je bent secuur, snel en je hebt al met veel verschillende stoffen gewerkt waaronder delicate zijde stoffen
• Je bent 2 tot 3 dagen per week beschikbaar als ZZP of freelancer
• HBO/MBO niveau
• Woonachtig in de omgeving Deventer

Wat kun je van ons verwachten?
Een enthousiast leuk team en heel divers en afwisselend werk. Daarnaast een marktconform uurloon/salaris dat past bij jou werkervaring en niveau. Ruimte voor eigen ideeën, invulling, creativiteit en flexibiliteit. De kans om deel uit te maken van een innovatieve, professioneel en groeiende organisatie.

Wie zijn wij?
HuN Design Fashion House is een innovatief en professioneel modebedrijf. We helpen onze klanten in het midden en hoog segment met het opzetten van een eigen kledinglijn, van het maken van patronen, samples tot en met de productie van de gehele collectie. We werken vanuit ons atelier in Deventer voor een divers groep klanten in Nederland en België. We produceren zowel dames, kinder- en herenkleding en werken met veel verschillende stoffen en materialen zoals delicate zijde stoffen. Kijk voor meer informatie op www.hundesgin.nl

Enthousiast, solliciteren?
Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen we graag een recente CV met pasfoto en je motivatie per e- mail. Je kunt een e-mail sturen naar info@hundesign.nl. Heb je vragen over de vacature stuur een e-mail naar info@hundesign.nl of neem contact op via het formulier hieronder.

Contact

Heeft u vragen?

Stel ze gerust via het formulier hieronder.

HuN Design Fashion House
Zweedsestraat 8A8 (1e etage)
7418 BG Deventer
info@hundesign.nl
06 18826428
WhatsApp